Nieuwe websites en CMS voor

VAN HAM
ONLINE MEDIA GROUP

Onze partner

Introductie

Ben jij iemand die dagelijks branche gerelateerd nieuws in de gaten houdt? Dan ben je vast weleens op de websites van Van Ham Online Media Group B.V. terechtgekomen. Ruim 10 jaar geleden is Niels van Ham (directeur Van Ham Online Media Group B.V.) begonnen met het initiatief om een portal op te zetten, op verzoek van diverse professionals en ondernemers uit de voedingsindustrie. Het daaruit vloeiende FoodPro Network trekt dagelijks honderden bezoekers. Naast het laatste nieuws, vind je er ook evenementen, opleidingen en vacatures.

Deze succesformule is ook terug te vinden op de websites AccountancyWorld, Onderwijsland en Productieprofs.

  • 2012
  • voeding, accountancy, onderwijs, maakindustie
Maatwerk oplossingen

Realisatie

User experience en design
Hoewel de websites van Van Ham Online Media Group een tijdloos design hadden, was het noodzaak om in te spelen op de hedendaagse standaarden. Grotere afbeeldingen die voor zichzelf spreken, een groter lettertype ten behoeve van de leesbaarheid, meer- en duidelijkere advertentieruimtes voor partners enz. Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop.

Naast het aanbieden van informatie in de vorm van nieuwsartikelen, evenementen, opleidingen en vacatures is het voor Van Ham Online Media Group noodzakelijk om bezoekers aan zich te binden zodat ze dagelijks terugkeren. Dit wordt gedaan door middel van nieuwsbriefinschrijvingen en premium content die alleen toegankelijk is voor abonnees.

Met bovenstaand in het achterhoofd en vele sparsessies verder is er een nieuwe user experience (UX) en design ontwikkeld. Enerzijds om het bezoek als prettig te laten ervaren en anderzijds om te converteren tot nieuwe bezoekers.

Maatwerk CMS
Dagelijks worden er nieuwsberichten geplaatst over 7 actieve websites. Toro Digital zet voor website beheer een eigen CMS in. Hierdoor kan er altijd flexibel ingespeeld worden om de dagelijkse workflow van de beheerder te optimaliseren.
Het zijn soms uitdagingen als "Kunnen we een nieuwsartikel automatisch door kopiƫren naar een ander platform, want dat scheelt ons veel invoertijd?" of "Kunnen onze partners zelf hun nieuws insturen?". Meedenken en realiseren van maatwerk optimalisaties, dat doet Toro Digital het liefst!

Het CMS biedt ruimte voor het beheren van alle content op de website, maar geeft ook inzicht in alle contact aanvragen, nieuwsbrief inschrijvingen en abonnees.

Om te blijven groeien met onze toonaangevende nieuws-websites moeten we blijven innoveren. Toro Digital weet al meer dan 10 jaar precies in te spelen op onze behoeftes! Daarnaast zijn we bij Toro Digital geen nummer, maar is alles een persoonlijke aanpak. Van sparsessies en face-to-face meetings, tot dag- en nacht support. En dat zorgt voor een goede samenwerking!

- Niels van Ham, directeur Van Ham Online Media Group B.V.

Contact

Wat kan Toro Digital voor jou betekenen?

Ook enthousiast geworden na het lezen van deze case? Laten we bespreken hoe we jouw ambitie waar kunnen maken! Vul het onderstaande formulier in en Toro digital neemt z.s.m. contact met je op. Je mag ons ook altijd bellen!

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.