Nieuwe website laten maken?

Start vandaag nog met het vergroten van jouw online succes!

Een kleine introductie

Voordat je een offerte aanvraagt..

Het liefst willen we vandaag nog voor je aan de slag! Maar je wilt natuurlijk eerst weten waar je aan toe bent.

Voor welk type klanten werken we?
Of je nu een startende ZZP'er bent die op zoek is naar digitaal visitekaartje, of je runt een grote organisatie met een complexe website. Bij Toro Digital staan we voor iedereen klaar en met meer dan 15 jaar ervaring gaan we iedere uitdaging aan!

Maken jullie alleen websites?
We bieden verschillende diensten aan. Naast het ontwerpen- en realiseren van websites kunnen we je ook beter laten scoren in Google. Of laat ons helpen met het opzetten van een Google Adwords campagne. Daarnaast bieden we onze eigen hosting oplossingen aan.

Wat kost een website?
De hoogte van de prijs is afhankelijk van de complexiteit van de website. Wil je bijvoorbeeld de website zelf kunnen beheren met ons maatwerk CMS? En bevat je website uitgebreide onderdelen als nieuws, vacatures, scholingen, evenementen etc. Maar wees gerust, vanaf € 1450,- kunnen we voor je aan de slag!

Enthousiast geworden?
Mooi! Scroll nog even verder en vul het offerte aanvraagformulier in. Mocht je nog meer overtuiging nodig hebben of met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op!

Waarom Toro Digital?

  • Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we je doelgericht adviseren.

  • Standaard optimaliseren we je website voor mobiel, tablet én PC.

  • We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar.

  • No-nonsense. Toro Digital komt iedere afspraak en deadline na.

Onze klanten

Betaalbare en unieke websites waar we trots op zijn

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat kan Toro Digital voor jou betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan. Beschrijf zo goed mogelijk waarmee we je kunnen helpen. Het kan zijn dat we nog telefonisch contact met je opnemen om een zo scherp mogelijke offerte te maken.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gratis advies?

Bel of mail ons gerust

Om te blijven groeien met onze toonaangevende nieuws-websites moeten we blijven innoveren. Toro Digital weet al meer dan 10 jaar precies in te spelen op onze behoeftes! Daarnaast zijn we bij Toro Digital geen nummer, maar is alles een persoonlijke aanpak. Van sparsessies en face-to-face meetings, tot dag- en nacht support. En dat zorgt voor een goede samenwerking!

- Niels van Ham, directeur Van Ham Online Media Group B.V.